Hyvän Tuulen paja

Hyvän Tuulen paja on kunnan työpaja. Pajan ensisijaisena tarkoituksena on tarjota kunnan nuorille mahdollisuus tutustua työelämään ja auttaa heitä löytämään polku opintoihin tai töihin. Paja tarjoaa myös tukea ja ohjausta omien voimavarojen tunnistamiseen ja vahvistamiseen.

Paja tarjoaa työllistymismahdollisuuksia myös pitkään työttömänä olleille. Pajalla pyritään löytämään henkilökohtaiset työllistymistä edistävät palvelut ja tukemaan omien työelämätaitojen ylläpitämistä ja kehittämistä. Pajalla on mahdollisuus myös työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan.

Hyvän Tuulen pajalla valmistetaan uusiotuotteita kierrätysmateriaaleista. Tällä hetkellä tuotanto koostuu lähinnä tekstiilituotteista. Tuotteita myydään pajan yhteydessä olevassa putiikissa. Sinne kannattaa tulla ihailemaan kausittain vaihtuvia tuotteita. Paja ottaa lahjoituksina vastaan puhtaita tekstiilejä materiaaliksi. Ylijäävät tekstiilit toimitetaan edelleen kierrätykseen.

Oman tuotannon lisäksi pajalla tehdään korjausompelua. Pajalta on mahdollista ostaa myös muita palveluja, esim. siivousta, haravointia tai lumenluontia. Pienimuotoiset tilaustyöt ovat myös mahdollisia. Ota yhteyttä, niin katsotaan, löytyykö pajalta tekijä!

Hyvän Tuulen pajan myymälä

Virastotie 2 huon. 23
41230 Uurainen

Avoinna
Maanantaista keskiviikkoon
klo 09.00-15.00

 

Yhteystiedot

Satu Aalto
Työpajaohjaaja
040 182 0482

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue