Avustukset ja toimitilat

Järjestöavustukset

Vapaa-aikatoimi jakaa vuosittain järjestöavustuksia kultuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimintaan.  Haettavana on vuosi,- kohde- ja tila-avustuksia. Tarkemmat tiedot avustusten hausta vuodelle 2020 ilmoitetaan myöhemmin tällä sivustolla.

Tilavaraukset

Järjestöt ja toimijat voivat varata käyttöönsä liikunta- ja harrastetiloja. Vapaa-aikatoimen kautta varattavat tilat ovat Nuorisotalo Nuokkari, Koulukeskuksen liikuntasali ilta- ja viikonloppukäyttöön, kuntosali sekä varattavat ulkoliikunta-alueet. Koulujen muut tilavaraukset tehdään koulujen kautta.

Vakiovuorot ovat säännöllisiä viikoittaisia tilavarauksia, jotka haetaan ilmoitettuna ajankohtana talvikaudelle (syyskuu-toukokuu) ja kesäkaudelle (kesäkuu-elokuu). Tarkemmat tiedot tilavarausaikatauluista ilmoitetaan tällä sivustolla. Satunnaiset tilavaraukset ovat yksittäisiä tai lyhytkestoisia tilavarauksia. Satunnaiset tilavaraukset haetaan hyvissä ajoin, mutta vähintään 2 viikkoa ennen varauksen ajankohtaa. Liikuntatilojen varauskalenterit löytyvät kohdasta Ulkoilu ja liikunta.

Nuorisotalo Nuokkarin varauskalenterit löytyvät kohdasta Nuorisotalo Nuokkari.

Tilojen käytöstä perittävät maksut:

Liikuntahallin käytöstä perittävät maksut 1.1.2019 alkaen
Koulutilojen käytöstä perittävät maksut
Kuntosalin käytöstä perittävät maksut 1.1.2019 alkaen
Vapaa-aikatoimen muut maksut

HUOM! Hintoihin lisätään ALV 10% (liikuntatoiminta) tai ALV 24% (muut toiminta).

Järjestö- ja toimijatiedotteet

Järjestötiedote 1 2019
Järjestötiedote 2 2019

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue