Akonniemen asemakaava

Akonniemen asemakaava

Akonniemen asemakaavoitusta koskeva suunnittelutyö on käynnistynyt. Akonniemi on vetovoimaista asumisen aluetta Uuraisten keskustan tuntumassa ja kaavalla lisätään yksityistä omakotitalotonttitarjontaa alueella. Tavoitteena on alueen muodostuminen väljähkönä ja järvimaisemaan tukeutuvana, luonnonläheisenä pientaloalueena. Alueen toteutukseen liittyy Marjoniementien liittymän siirron tutkiminen sekä liikenneturvallisuuden että toiminnallisuuden kannalta.

Tapahtumat:

Osallistumis- ja arvointisuunnitelma asetetaan nähtäville 12.8.-6.9.2019 väliseksi ajaksi Uuraisten kunnantalolle osoitteeseen Virastotie 4, 41230 Uurainen.

Asemakaavaa koskeva tiedotus tapahtuu kunnan nettisivujen lisäksi tarvittaessa Paikallisuutiset-lehdessä sekä alueen maanomistajille ja naapureille lähetettävillä tiedotekirjeillä.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelman riittävyyttä koskevat mielipiteet tulee toimittaa kuulemisaikana kirjallisesti Uuraisten kunnantalolle tekniselle ja ympäristötoimelle tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@uusi.uurainen.fi viimeistään 6.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja asiasta antaa aluearkkitehtipalveluista Susanna Paananen, p. 044 704 6280, susanna.paananen@saarijarvi.fi

Akonniemen asemakaava osallistumis- ja arviointisuunnitelma

© 2019 Uuraisten kuntaMainostoimisto Creative Crue